Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 19:23 - ЗА кърменето на обществени места
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2851 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.03.2015 19:25


  Няколко дни вече се вълнуваме от темата дали да се и дали да не се кърми на публични места. Честно казано, като чета разни коментари, направо се чудя как човечеството е оцеляло досега, кърмейки в "среда, пълна с бацили" и въобще как нашите баби са кърмили нашите майки и бащи.   Май само в България кърменето навън е проблем и едва ли не се заклеймява. Смешно е, че в 21. век въобще се говори за това дали да се или да дали да не се кърми на публично място- някои пишат, че било неморално. 

         Други мислители пишат, че трябвало да има специални стаи или помещения за кърмене с вход. Хубаво, ама нали всички разбираме, че майката трябва да има достатъчно пари в излишък, за да плаща този вход. Не стига, че майчинските са малки открай време и едвам стигат за пелени и памперси, ами и дайте да накараме майките и вход да плащат. Ето това за мен е напълно НЕМОРАЛНО и ИДИОТСКО мнение.
  Ами много по-морално ли е това, което става всяка вечер в чалготеките на Студйентски град? Всяко майка има правото да кърми където иска и където бебето изреве. После що имало демографска криза- еми ще има, щом е срамно вече майка да храни бебето си по най-естествения начин. 

         На кой пречи една майка, която си кърми бебчето, питам?
  Дайте и глоби да налагаме на кърмещите майки, а после да се чудим какво става и как народът мре със страшна сила- видео от Малашевските гробища в София- цяло поле пресни гробове.   Целият "дебат" е напълно излишен- всяка жена има правото да храни своето бебе където и както на нея й е удобно и точка по въпроса.



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1157854
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595