Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2013 22:06 - Сега е моментът да се измете номенклатурата
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2262 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 28.10.2013 22:15


 Един от приятелите ми казва:"Къде се намирам?"
Да, наистина е така. Къде се намираме?
Във всеки случай не в една нормална държава.
Още допускаме да ни управлява същата клика, която създаде МУЛТИГРУП, ВИС, СИК и другите структури. Същата клика, която стои в основата на т. нар. "приватизация" и разграбването на страната от началото на т. нар. "Преход".
Същите наглеци отново управляват страната и лъжат хората. 
Наглеци е малка квалификация- боклуци. Само се съмнявам дали са "червени". Защото ако бяха наистина хора, които мислят за нас, обикновените граждани, те нямаше да продължават да водят една антисоциална политика. Какво стана с прословутото 5% намаление на цената на тока?
Какво стана с лъжата за 250 000 нови работни места?- Стана ясно, че догодина "благодарение" на "социалния" бюджет на "социалното" правителство се очакват със сигурност минимум 20 000 нови безработни в страната.
Какви социалисти и "червени" са хора, които намаляват с 50% бюджета на болниците?
Какви въобще хора са, след като теглят 1 милиард държавен заем, а не го използват в интерес на хората? Къде отиде този милиард?
Тази окопаваща се върхушка е готова да изправи българи срещу българи, те са готови да предизвикат да се бием по улиците само и само те да са във властта и да продължават да лъжат. Достатъчна беше акцията на шпиц-командата на БСП в двора на Софийския университет. Те търсят конфронтация и директен сблъсък, с който да се предизвикат безредици. Не друг, а управляващите.
Всичкото това, което се случва, е избухването, или началото на избухването, на онова, което трябваше да се случи и през 1989 г., и през 1997 г. Сега вече назря момента и българското общество е готово да направи истинската промяна, а не подмяна. Сега е моментът да бъдат изметени всички призраци от т. нар. "Преход", всички политици и партии, които ограбиха България за 24 години. Чест прави на студентите от Софийския университет за смелостта и те заслужават подкрепа. 
Някои ще кажат, че окупацията на СУ е незаконна и пречи на други студенти да учат. Добре, това е така, но нима трябва да чакаме още 15-24 години, за да бъде изметена всичката политическа гнилоч и боклуци най-накрая?- Сега е моментът и ако сме народ, а не мърша, ще го направим.
Тук не говорим за "леви", "десни", "сини" и бембени. Тук говорим за това, че протестът е срещу всички боклуци, които са лъгали хората, грабили са и продължават да грабят.
Някои не виждат смисъл от протестите, защото щели да дойдат други боклуци след сегашните. Ще дойдат, ако си мълчим. При всички случаи, който или които да изберем да управляват след тези пътници вече, ще са принудени да се съобразяват с мнението на хората и да разрешават поставените от нас проблеми. Няма значение как формално ще се нарича бъдещото правителство- ляво, дясно, синьо, лилаво или марсианско.
Именно сега излизат младите хора, студенти- тези, на които държавата не обръща никакво внимание и излизат безработни и от средните училища, и от университетите. Те ще са двигател на страната след 10-20 години и те сами трябва да изградят такава държава,от каквато смятат, че ще имат нужда. Много тях нямат какцитета за това и това е работа на следващото правителство- да положи основите на такава държава.
Но докато не бъде изметена цялата потомствена номенклатура и клика от всички държавни структури, нищо няма да се промени в България.
Сега е моментът.  



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Да, ББ, Геш и с-ие са уличници.
15.07.2020 06:13
Но е ПРАЗНА РАБОТА всеки опит за вътрешно-политически анализ БЕЗ отчитане на ВЪНШНОТО влияние, натиск и ДИКТАТ. И без ставащото пред очите ни УНИЩОЖЕНИЕ не само на Европа, но на белия човек въобще.
Изгодно е за Унищожителите, да си намираме вътрешни причини. НАЙ-КРАТКО да напомня само, че ББ беше докаран на власт от "Европейската" "Народна" Партия. Която СВАЛИ от власт коалицията на цар, комунисти и турци, постигнала ВРЪХ в икономиката и стихване на омразата. Свали ги за НЕДОКАЗАНА до днес корупция. И "не вижда" МНОГОКРАТНО ДОКАЗАНАТА корупция и дивотия на ББ и НЕГОВИЯ Геш.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1157700
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595