Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2012 21:43 - Началото на подмяната на БСП беше през 1990 година
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2946 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 13.03.2013 08:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    image   Началото на предателството на БСП е отхвърлянето на Петър Дертлиев през 1990 година. Това е началото на разпада в социалистическата партия. Това е начало на постепенната подмяна на ценностите на БСП. Дертлиев беше отхвърлен с несъстоятелни аргументи, а именно той през следващата 1991 г. изважда от СДС БРСДП, като привлича бивши членове от БСП (СДК "Европа"). През 1994 е пръв председател на ротационен принцип на ПП ДАР.

    Пак назад в годините и пак предателство в БСП и от БСП. По поръчение и по принуда БСП Габрово подкрепя и гласува под строй за Жельо Желев. В едни и същи години две предателства- премахването на Дертлиев и подкрепата за Желев от БСП. Тези неща са назад в годините, но те поставят фундамента на подмяната в партията и никак не трябва да бъде омаловажавани. Тези, които имат бистра памет, помнят.

     Само вмъквам щрихи, няма да се задълбавам в подробности- не тук и не сега е времето.

    Нека минем към по-ново време.

    Кочината АЕЦ "Белене". Да извадят всички документи, които са минали през кабинета на Сергей Станишев- има какво да намерят там. Турция строи 7 ядрени реактора в момента, но тя няма обучени специалисти, които да работят в тези централи. Тя няма и достатъчно финансов ресурс, който да обезпечи тези централи. Тяхното строителство няма да бъде завършено.

    Законът за досиетата, който съсипа цялата база данни на българските служби, беше приет по предложение и по лоби на настоящ депутат от БСП. Това е истината, не друга. България остана без служби и без кадри в тези служби. Няма друга държава, която да е разсекретила службите си. И не "Сарафово" беше резултатът, резултатът ще си проличи, и вече си проличава благодарение на Николай Младенов- син на човек от І-во главно, секретчик.

    Кой създаде "червените олигарси"?- Не искам отговор. Недопустимо е за една социалистическа- на думи- партия, в нейните челни редици, като лица на партията, да има хора, които са "червени олигарси". БСП го допусна и не само го допусна, но и продължава негласно да го толерира. (Тошо Тошев- барман, изведнъж собственик на "Труд" например)
    
    БСП не е партия на демократическия централизъм, а това е жизненоважно за нея. Тя трябва да е социалистическа партия от китайски тип.

    БСП не води диалог със синдикатите. Като стана дума за синдикати в България, разрухата сред синдикатите беше поставена от Кръстьо Петков. Оттогава. Тотю Младенов- КНСБ, след това се появява в САЩ, където най-вероятно е вербуван от ЦРУ- пример.

    БСП и лявото движение в България са неразделно свързани със синдикатите. БСП не трябва, а е длъжна да създаде Независим синдикален съюз и да застане срещу банковата система в България, чиито капитал е 95% чужда собственост, не на България и не на български фирми. 95%.

    БСП трябва да е автентична лява партия, модерна лява партия, партия на демократическия централизъм, каквато в момента не са че не е, тя не е ясно определена в левия или десния спектър. И това се дължи на множеството грешки, които не само БСП е допуснала от 1990 до сега, но и на грешки на отделни личности. Няма някой, който да не е допуснал грешки волно и неволно.

    Промени в БСП трудно могат да станат, но трябва да бъде чистка. Всички под лупа, за всички да се провери какво са правили от 1989 до сега и да останат само читави хора в ръководството- а такива сега, се съмнявам да има.

    Не само БСП, СДС и всички партии, които са управлявали по времето на т.нар. Преход- техните ръководства през годините също под лупа.

    Гнилочта е голяма и само с радикални действия, нови лица, нов тип партии, може да се получи нещо положително. И не БСП да се чуди лява ли е, или не е, не е само тя- под лупа ръководствата през годините и България да се управлява надпартиино, в името на националното единство и България.

    Какво правят испанците след края на Гражданската война през ХХ.-ти век?- Езгарят всички документи от двете враждуващи страни, правят общ мемориал и всичко се забравя, национално единство. Това е начина.

    Но българите още не сме дорасли дотам. За жалост.

автор: Жеко Димитров
    
   




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Т ОВА БЕШЕ ИЕ ИСТИНАТА ВИе ЗНАТЕ М...
26.10.2012 22:12
Т ОВА БЕШЕ ИЕ ИСТИНАТА ВИе ЗНАТЕ МНОГО ПОВечЕ ОТ НАПИСАНОТО
цитирай
2. komunisticheski - Самоубиец?
27.10.2012 00:58
Другарю Димитров, не ви ли е страх за вашето здраве, тръгвайки така фронтално срещу олигархията във вашата партия?
цитирай
3. gsgbg - Другарю Димитров, не ви ли е страх за ...
27.10.2012 08:20
komunisticheski написа:
Другарю Димитров, не ви ли е страх за вашето здраве, тръгвайки така фронтално срещу олигархията във вашата партия?

полека започвам да вадя картечницата
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1156912
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595