Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2012 20:23 - Цензура в БСП в интернет
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2999 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 26.10.2012 08:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
(редактирам постинга- на 26 октомври след цензурата настройките на групата бяха променени и са разрешени постинги от участниците в "48 конгрес на БСП" във фейсбук. Очевидно за по-малко от 24 часа ако се вдигне известен шум се оправят нещата, но това, което стана на 25 октомври, е лош сигнал)        image
Днес фейсбук-групата "48 конгрес на БСП" беше цензурирана. Настойките на групата бяха променени само администратора да може да публикува. Никой друг не може да направи постинг. До днес всеки можеше да публикува в групата.

    Този акт на цензура, на отнемане на правото на нас, обикновените, редовите социалисти, на социалистите по убеждения на мнение и на това да поставяме теми за обсъждане и теми, които нас ни вълнуват, аз го тълкувам като много лош сигнал. Това може да бъде наречено само цензура- опитват се да отнемат правото ни на мнение дори и в интернет, и то в група, която беше създадена, за да се дискутират проблеми, свързани в БСП, алтернативи, предложения за по-добра работа на партията.

    Веднага ще има обяснение- в това съм убеден- че мястото да се изкавта мнения, е или в основните партийни организации, или на Районни съвети. Но нима там гласът и мнението могат да бъдат чути? Нима предложенията могат да бъдат чути? Нима недоволството може да бъде чуто?
Докато стигне до Градски съвет, едно предложение трябва да бъде обсъдено първо в ОПО-то, после на Районен съвет, после в Градски и по пътя изчезва и няма чуваемост.

    Това са чисто номенклатурни и администрастивни начини до сега да се отнема мнението на социалистите.

     Днес ни отнеха това мнение и във фейсбук.

    БРАВО!

    ЧЕСТИТО!

    Говорите за цензура в медиите, а правите същото.

    Но гласът и мнението на социалистите, които имаме мнение и позиции няма да бъдат отнети каквото и да правят, както и да ни притискат.

     Обявяват всеки, който има някаква позиция за гербер и едва ли не за прокажен, за какъв ли не.

    Не, драги другари, не това е начина да се постигне единодействие в нашата партия. Не и с цензура.

    Продължавайте в същия дух, другари, то това, което направихте, е жалко и показва слабост. Защо се пазите от позициите и мнението на социалистите?- Или се притеснявате да дискутираме, да направим една кръгла маса и да поговорим откровено, честно и открито?- Мисля, че това е градивният вариант и действие, което ще е печелившо за БСП. Не цензурата.



Гласувай:
1



1. анонимен - само станишевчетата могат да на...
26.10.2012 08:58
само станишевчетата могат да направят това. Мишки!
цитирай
2. komunisticheski - клане
27.10.2012 01:00
Ама те бсп могат да ви цензурират от лицето на Земята, другарю Димитров, както сте ги подхванал.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1161757
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595