Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2014 20:12 - Почему люди, воюющие за правое дело должны умирать, как собаки?
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1769 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 29.07.2014 20:20


  Битката за т. нар. "русофилски" изборен вот вече започна. От една страна, АТАКА "събира" част от този вот, от друга- БСП. Но явно и между самите русофили има някакво брожение, тъй като щяло да се създава второ движение на русофилите вътре в БСП. В крайна сметка последните избори- тези за евродепутати, показаха, че русофилският вот въобще не е решаващ и не е толкова голям, колкото се представя.
Проблемът тук не е в това да се делим на -фили, -фоби и прочие "елементи"- като българи трябва да сме само и едиствено българофили и точка по въпроса. Проблемът е доста по-голям и той опира до това, че част от българите все още живеят в един двуполюсен свят на стени и сатанизиране.
В крайна сметка ако погледнем публикациите в руските медии през последните месеци (а и години)- непрекъснато се говори за някаква заплаха от ядрена война със САЩ, че САЩ щели да атакуват Русия през 2015, Китай (което е доста изненадващо де), също щели да атакуват Русия и прочие. В крайна сметка трябва да се проумее, че Русия е от типа държави, които са стабилни само и едиствено, и може би, е жизненоважно за тях, да имат "враг" и да има срещу тях "заплаха", т.е., да се създават изкуствени стени и сатанизиране. Така, както по времето на т. нар. Студена война в САЩ са мислели руснаците за някакви човекоядци, а пък руснаците са мислели гражданите на САЩ за някакви античовеци, които наподобяват човекоядци. Именно това не трябва да се допуска да се повтори.
Няма как да се подмине и темата Украина. В крайна сметка там много интересно защо русофилите наричат сега управлявящите Украина "бандеровци", като ги оприличават с фашисти. В крайна сметка Степан Бандера е бил  арестуван от германските SS през 1941 г. и е бил в концлагера Заксенхаузен до декември 1944 г. Интересно как той, след като от 1941-ва е бил в германските "лагери на смъртта" е "фашист", "нацист" и как е вредял на руснаците и Червената армия в крайна сметка?- Но, простият български русофил, който въобще, ама въобще не знае кой е Степан Бандера и че първият министър-председател на Украина е българин, вярва, че Бандера е някакъв там фашист и нацист, който коли наред всичко руско, що докопа.
Интересно защо русофилите героизират чеченеца Кадиров, който воювал за православието, след като неговите хора воюват срещу православни, тъй като Украина е православна държава. Отделно, интересно ми е как не само като християнин, но и като човек, можеш да подкрепяш Кадиров, след като той твърдо се застъпва за това, че жените трябва да бъдат убивани "в името на честта"(http://newsland.com/news/detail/id/948023/)
В крайна сметка въпросите, на които попаднах в един руски форум, са много интереси и наистина имат необходимост от отговор от подкрепящите "опълченците":
Лица ополченцы скрывают, похоронят их, как безымянных собак.
Почему люди, воюющие за правое дело должны умирать, как собаки? 
Почему родственники погибших также срут кирпичами и не признаются, где погибли их родстеники?
Почему воюют тайком, как бандиты?
Почему у русских "ополченцев" такие звания как Бес, Абвер, Моторола, Бабай, Тунгус?
       Почему, в войне против Украины им помогают только кадыровцы и осетины? 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1160617
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595