Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2014 00:02 - Изборът е ваш
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2151 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Патриотизъм, Родина... Може би това вече са думи, които някак звучат овехтяло. Овехтяло за тези, които неизпитват най-малкото, уважение, към хилядите герои, дали живота си за България, към своите предци, към своите деди, жертвали себе си и търпяли лишения в името на България.
Патриотизъм днес се приема, че е някаква мръсна там дума, едва ли не някаква ерес. И това се дължи на изопачаването на истинския български патриотизъм, онзи патриотизъм, който водеше Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, както и хилядите български воини в Сръбско-българската война и във всички войни за национално обединение. Онзи патриотизъм, който искаше и се бореше за достоен живот на българите и за национално обединение; онзи патриотизъм, който се бореше за обединение и за социални права на българите от Западните покрайнини.
Много малко е останал от този истински, автентичен, патриотичен пламък днес. Но въпреки това той е жив и гори и рано или късно ще избухне, ще помете онези, които в името на пари или на постове, злоупотребяват него.
Ако беше жив Тодор Александров, "Пиротска" щеше да стане улицата, на която щяха да увиснат онези, които злоупотребяват с българският патриотизъм и национален идеал.
Затова, преди да гласуваме, нека помислим за кого даваме своят глас, своята бюлетина. За едни хора, които уж са леви, а водят дясна политика, които заробиха страната ни да плаща за "Белене" и изтеглиха 1 милиард заем от "Газпром" за "Южен поток", който се разподна преди дни и тръбите бяха демонтирани, а ние трябва да им плащаме олигофренията, за едни, които спекулират с патриотичната кауза за користни цели и куфарчета, или за истинският българския патриотизъм.
Да не говорим за това, че няколко от формациите, които се пишат "националистически" масово крадоха подписи- да, и моят подпис е краден от една от тези формации и съветват всеки, на който му са откраднати личните данни и фалшифициран подписа, да си търси правата пред прокуратурата, но това не трябва да ни отказва да гласуваме.
Защото тук залогът е в това дали да допуснем и да дадем пореден шанс на една формация, която притежава "златен пръст" и която доведе до положението с кворум Пеевски да бъде избран за бос на ДАНС, да има представител в европарламента, или да дадем шанс на друга патриотична партия, която до момента не е компроментирана с подобно поведение.
Изборът е Ваш.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Много, много трябва да се внимава
21.04.2014 03:16
на следващите избори! На ВСИЧКИТЕ следващи избори. Трябва да турим край на политическата шарлатания! Само НИЕ, избирателите, можем да сторим това!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1157816
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595