Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2012 19:02 - Размисли около червения СПИН и кръвния път
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1856 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.10.2012 19:21


      Много се изговори и изписа по темата за СПИН-а при социалистите, но темата остава да е актуална. Противниците на социализма не пропускат да споменат червения СПИН.

      В същото време несепорозитивните социалисти не можем да изтрием още петното, което беше лепнато върху нас благодарение на Антон Кутев. Заговори се там за байрактарят на фракция "Спинозни", за фракция на не- спинозните, въобще с две думи- манджа с грозде. За капак на всичко социалистите с достойнство паднахме на нивото на медийния секретар на БСП, в червената партия под път и над път се караме по медиите. Подобен скандал лявото движение в България не помни в своята над вековна история и докара всички ни до истерия.

   Дори нашият човек не ни се извини публично за спинозното петно, което ни лепна, а изпрати от Куба някакъв там факс ли, и-мейл ли. Бихме му простили, ако беше застанал пред нас или пред камерите и беше казал "Другари, приятели, сгреших, изпуснах се, ще направя всичко възможно да не повтарям своите грешки. Като човек допуснах  грешка. Моля да ми простите. Въобще колко наши политици са казвали такова нещо?- Май нито един

     Като капак на хубавата новина, че Сергей Станишев е избран за президент на Партия на европейските социалисти, пак поредна доза кутевизми и пак свързани с някакви сексуални истории. Сега сме освен спинаджии, и глутница, а в БСП се влизало само по кръвен път. Словоизлиянията на нашият Кутев отново бяха приети нееднозначно сред социалистите и Бойко не пропуска да се заяде, и то с право:"Те сами казват, че са болни от СПИН". И е до болка прав. Каквато манджа си сготвим, такава ще си ядем.

     В същото време в БСП като че ли няма нагласата да се въздейства върху Кутев да внимава как се изявява по медиите, въпреки, че това беше препоръчано от Общопартийната контролна комисия. Сагата с кутевизмите продължава и тя е точно тази, която ще изиграе много лоша шега на БСП.

     Казусът със спинозното изказване на медийния ни секретар може да бъде решен от Националния съвет и пак се вкарваме в сложни филми.

     Ситуацията прилича много на криминално-еротичен филм, в който добри и лоши герои няма. Въобще сексуалната и спинозната страна на социализма вече стои на първо място.

     Абе...не знам какъв човек трябва да си, за да направиш едно спинозно изкаване, другарите ти да скочат и да те съветват да внимаваш, а месец по-късно пак да направиш изказване със сексуален подтекст.

     Ама...какво да го правим тоз Кутев?

     Татяна Дончева май беше права като каза "Какво толкова е станало".

       Ми да- социалистите заприличахме вече на спинозна глутница, на детска градина, на посмешище заради тоя СПИН.

      Такива ще сме си и до изборите.

    Спинозни ще сме си и ще гледаме със завист нашите другари от Испания, Португалия, Чавес, как работят за по-добрия живот на бедните и отстояват тяхното достойнство и чест.





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1157737
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595