Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2012 15:40 - Социалисти срещу поредните гафове на Антон Кутев
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1274 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.10.2012 15:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Членове и симпатизанти на БСП остро възразяват срещу последните твърдения на медийния секретар и член на Изпълнителното бюро на БСП Антон Кутев, че неговите другари са "глутница другари", че в БСП може да се членува само по кръвен път и че "новата лява идеология не е създадена". Членовете на БСП са другари на Антон Кутев, а не глутница. Глутница могат да бъдат или кучета, псета, или вълци. Подобна квалификация показва надменното отношение на Антон Кутев не само към членовете на БСП, не само към социалистите, но и към българските граждани
.
        Категорично възразяваме срещу твърдението на Кутев, че в БСП може да се членува само по кръвен път. В самата социалистическа идеология не е заложено такова нещо, тя залага на класовите различия, различия в социалното положение. Кръвен може да бъде пътят за членство към традиционни и несъвместими с 21-ви век монархически партии. Това противоречи и на устава на БСП. Според него членовете на БСП, какъвто е Кутев, трябва да разпространяват социалистическата идея. Как ще бъде тя разпространявана и как ще се привличат членове на БСП, след като според логиката на Кутев за да си член на БСП, трябва да си социалист по наследство?

       Относно мнението му, че "новата лява идеология не е създадена". Не само е създадена, но и в момента се прилага на практика в Испания, Португалия и Гърция. Лявата идеология е създадена много отдавна и ако се прочетат историческите и политическите книги и Антон Кутев ги попочете, ще види че е създадена много отдавна. Но види се, на Кутев не са  известни въпросните научни трудове но за сметка на това е компенсирал с препрочитане на историята на киното, а там няма как да прочете истинските леви идеологии.
 
      Считаме, че медийните гафове на Антон Кутев са удар и по авторитета на президента на PES и лидер на БСП Сергей Станишев. Считаме, че Антон Кутев е достатъчно зрял и умен човек, за да прекрати поредицата от своите гафове, които носят вреда на БСП и на социалистическата идея.






Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1161889
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595