Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 00:11 - АНГЕЛ МАРИН: БОЙКО Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!
Автор: gsgbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4556 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Вицепрезидентът Ангел Марин връща ордена "Стара планина" на премиера Бойко Борисов, както и указа за награждаването му, стана ясно от съобщение, разпространено от прессекретариата на президентството. Това стана часове, след като премиерът Борисов заяви, че Марин не е трябвало да получава този орден.

Прессекретариатът разпространи следното изявление на вицепрезидента:

„По повод словоблудството на Борисов в Народното събрание, че не заслужавам ордена заявявам:

„С това си изявление Борисов показва, че не заслужава гнева ми. Поради това не мога да приема за достойно да съм носител на орден, за чието получаване ме е предложил сам той и е преподписал указа за награждаването ми. Борисов два пъти се е подписал под мотивите за предложение: „За особени заслуги".

Изпращам му ордена и указа, бих ги приел, когато друг министър-председател, достоен за това, направи предложение за награждаването ми.

За мен Борисов е позор за България. Ето защо няма да присъствам в Народното събрание, където ще бъде и той - на церемонията за полагането на клетва на новоизбраните президент и вицепрезидент.

Не мога да участвам и в ритуала пред паметника на Незнайния воин за встъпването им в длъжност, където ще бъде и той. Това е, което мога да направя като генерал от Българската армия и вицепрезидент на България, за да запазя не само моята лична чест и достойнство, но и честта и достойнството на хиляди хора, на България"





Гласувай:
4



1. ka4ak - Позорно е че и тримата са комунисти!:(((
14.01.2012 00:33
Двама генерали и Гоце в натовска униформа,не позорно,а ТРАГИЧНО!:(((
цитирай
2. gsgbg - приятел, истинските комунисти в ...
14.01.2012 01:12
приятел, истинските комунисти в България бяха изпратени в затвори от собствената си партия след 1944 година.
цитирай
3. gsgbg - и докато в България се далим кой ч...
14.01.2012 01:15
и докато в България се далим кой червен, кой син, кой бембен НЕМА да си опревиш държавицата. Има досттни и недостойни хора, няма сини, червени и бембени, комунисти, антикомунисти.
цитирай
4. murmashka - Браво! Не са се свършили значи по...
14.01.2012 09:56
Браво! Не са се свършили значи порядъчните хора в страната ни!Напълно поддържам генерала.Бойко е най-големия позор на България.Тъкъв некадърник и прост като цървул България никога не е имала на влапст.
цитирай
5. pettia - Браво! Не са се свършили значи по...
14.01.2012 23:01
murmashka написа:
Браво! Не са се свършили значи порядъчните хора в страната ни!Напълно поддържам генерала.Бойко е най-големия позор на България.Тъкъв некадърник и прост като цървул България никога не е имала на влапст.

Нали имаше и "Умни цървули" какво направиха за 40 след това и за още 22 години, на вас българите дето се биете в гърдите и само да говорите простотии и да плюете наред , не ви се полага нищо добро!
цитирай
6. pettia - Мечта – пожелание
14.01.2012 23:04
Който и да бъде премиер , все нещо ще му намери кусур българина, ще се прави мръсотия докато мине мандата, и пак наново, на българина му трябва една яка тояга и да започне да работи а не само да плюе че държавата не му е направила вечерята и да му я поднесе в устата
цитирай
7. murmashka - pettia
15.01.2012 12:30
Тия приказки за ,,който" кой знае защо,,,герберите" много ги обичат.Време ви е и на вас да разберете че Бойко е некадърна мутра! За останалите членове на правителството му като Тотю,Вежди,Цветанов и т.н. мисля че и вие ще се съгласите че са мижитурки.Единствен Дянков е кадърен и затова Бойко все още не е успял да разори напълно страпната
И не ми говорете какво там според Вас му трябвало на българина! На българина уважаема pettia МУ ТРЯБВА мутрите на Бойко и Цветелина да не го крадат и му пречат да работи и печели от труда си! Запомнете това!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gsgbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1162439
Постинги: 427
Коментари: 228
Гласове: 595